Wie is Memphis Style
 

Over ons


 

In 2016 is Memphis Style opgezet. Begonnen voor de modelbouwer, aangezien daar bijna niemand voor was en Memphis een grote modelbouwer is die veel projecten had en nog meer ideeën die niet uit te voeren waren omdat er geen stickers waren zoals hij het in gedachten had. Het motto in de modelbouw is dan ook : is het er niet, maak het dan. 


Naar mate de tijd verstreek kwamen er steeds meer dingen op het pad. Als het in het klein kan, kan het ook in het groot. Dus modelbouw auto's werden "echte" auto's. als het op modelbouw kan, waar dan nog meer op? Er kwamen steeds meer accessoires om te bedrukken zoals dienbladen, mokken, naamborden, enz. Daarna komen vanzelf de vragen of er ook (bedrijfs)reclame gemaakt kan worden? Ook dat is mogelijk. Met bedrijfsreclame komt ook de vraag voor (bedrijfs)kleding, die optie is ook mogelijk bij Memphis Style.


Elke keer blijft de verleiding groeien om meer te kunnen maken. Met stickers dingen maken is mooi, maar is er meer mogelijk? zo ja, wat dan? Sublimatie is ook toegevoegd aan het assortiment. Dus we kunnen nu ook Full color mokken en accessoires maken.    

 

 

 

 

Samen met de klant gaat Memphis Style kijken wat er mogelijk is met de wensen van de klant. Of het nu gaat om kleding bedrukken, stickers maken, auto beletteren of een leuk cadeau voor een geboorte, verjaardag, jubileum of gewoon zo maar. na overleg wordt er een opzetje (voorbeeld) gemaakt en wordt er een prijsopgave gedaan. Na akkoord wordt het na wens gemaakt en geleverd.